Haapajärven yhteisökanava

Kun joki vapautuu jääkuorestaan ja vedet pääsevät vapaasti lainehtimaan, tämä tunnelma vaikuttaa myös meihin ihmisiin. Mekin tunnemme talven taakan putoavan harteiltamme ja vedämme henkeä syvään, ikään kuin tunnustellen hengittämisen keveyttä.

Toukokuun lopulla täyttyy monen haapajärvisen nuoren toive, kun torilla esiintyy HUGO. Nuoret saivat äänestää, kenet he haluavat esiintymään kouluvuoden päättymistä juhlistavaan tapahtumaan. Kaupungin nuorisopalvelut ja kulttuuripalvelut yhdistivät voimansa, että nuorten toive saadaan toteutettua. Toukokuun viimeisenä torstaina torilla pidettävä...

Haapajärven kirjastossa, Sallados kahvilassa ja Häggmanin kahvilassa on toukokuussa nähtävissä Haapajärven lukion ja yläasteen yhteistaidenäyttely. Näyttelyissä on esillä opiskelijateoksia, jotka on tehty erilaisilla taidetekniikoilla. Näyttelyn teema on "Minä ja maailma".

Vitikantielle valmistuva Puutalokortteli on Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen uudisrakennuskohde, joka on suunniteltu huolellisesti tämän päivän ja tulevien vuosien asumistarpeiden mukaisesti. Asunnot valmistuvat elokuussa.

Haapajärvi-Seura on perinteisesti koonnut yhteen seuran omat ja muiden toimijoiden kesätapahtumat Haapajärvi-päivät -otsikon alle. Nyt on uusi vaihde päällä ja puhutaan Haapajärvi-viikoista. Viikot alkavat kesäkuun lopulla ja jatkuvat kuukauden päivät heinäkuun loppupuoliskolle.

Kauppakulmassa on ollut viikonlopun lähestyessä vilskettä. Kauneuskulma Day Spa juhlii 40 vuoden merkkipaalua ja Kalustetalo Niemelä 20 vuoden toimintaa. Samalla vietetään uuden kahvion ja ruokaravintolan Wichita Lovely Thai Shopin avajaisia.

Tulevana vappuna on aika suunnata askeleet Haapajärven Kulttuuri-ja kirjastotalolle.
Haapajärven Viihdepelimannit järjestävät kevätkonsertin. Teemana on luonnon kauneus, kukkaset, lintujen laulu ja saattaapa siellä kalatkin polskahdella rantavedessä.

Haapajärvinen lahjakas laulaja Sanna Pirttiaho on mukana Iskelmäviikkojen Iskelmämestarit- kilpailun naisten sarjassa. Sanna on edennyt karsintavaiheen jälkeen yleisöäänestykseen, joka on parhaillaan menossa. Yleisöäänestys jatkuu aina huhtikuun 19. päivään asti. Yleisöäänestyksen jälkeen seuraavat semifinaali ja finaali, kunhan yleisöäänestyksessä...

Tassulassa tapahtuu! Drakkulan Vaarin postipaketit menevät sekaisin ja Wattikuski Igorin kebabrulla parempiin suihin, kun Pippendorfin kartanon Harmaa rouva yllättää parivaljakon yön hämärissä.