Vapputunnelmaan Viihdepelimannien matkassa

11.04.2024

Tulevana vappuna on aika suunnata askeleet Haapajärven Kulttuuri-ja kirjastotalolle.
Haapajärven Viihdepelimannit järjestävät kevätkonsertin. Teemana on luonnon kauneus, kukkaset, lintujen laulu ja saattaapa siellä kalatkin polskahdella rantavedessä.

Uuden ohjelmiston kasaamisen aloitimme jo alkuvuodesta. Kappaleiden valintojen jälkeen pääsimme tositoimiin, treenaamaan kappaleita esityskuntoon. Yhteiset treenit ovat viikon kohokohtia tutun ja yhteen hiileen puhaltavan pelimanniporukan kanssa. Orkesterin ja solistien kokoonpano on pysynyt samana pitkään. Tämän kevään konsertissa vakiorumpalia Antti Järvikuonaa tuuraa pitkänlinjan muusikko Jukka Kuki.

Kevätkonsertin aikaistaminen on lähtenyt kuulijoiden toiveista. Päiväksi valitsimme vapun, perinteikkään kevään juhlapäivän. Nyt esitettävä konsertti on jo järjestyksessään kahdeskymmenesseitsemäs esitys. Aikaisemmilla kerroilla sali on täyttynyt aina viimeisiä tuolipaikkoja myöten. Runsaslukuinen kuulijakunta ja esittämisen ilo - siitä on Viihdepelimannien vappu tehty.

Lippujen ennakkomyynti ja varaus puh. 050 4080075 / Helena. Tarkemmin uusimmassa Maaselän Extrassa  olevassa erillisessä ilmoituksessa. Koposperän kyläyhdistys järjestää tuttuun tapaan kahvituksen myynnin väliajalla. 

Haapajärven Viihdepelimannit toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Kevätkonserttiin!

Teksti: Helena Marjakangas
Kuva: Viihdepelimannit