Sanna Pirttiaho mukana Iskelmämestarit-kilpailussa

10.04.2024

Haapajärvinen lahjakas laulaja Sanna Pirttiaho on mukana Iskelmäviikkojen Iskelmämestarit- kilpailun naisten sarjassa. Sanna on edennyt karsintavaiheen jälkeen yleisöäänestykseen, joka on parhaillaan menossa. Yleisöäänestys jatkuu aina huhtikuun 19. päivään asti. Yleisöäänestyksen jälkeen seuraavat semifinaali ja finaali, kunhan yleisöäänestyksessä on saatu riittävästi ääniä. Finaali järjestetään Kiuruveden Iskelmäviikkojen yhteydessä.

Ensilevy julkaistiin viime kesänä

Sanna on laulanut pitkään ja ensilevykin julkaistiin jo viime kesänä Teepiknikin yhteydessä. Sanna sai julkistaa Onnenvalssi -kappaleen mahtavien luonnonvoimien kera salamien räiskyessä taivaalla. Onnenvalssi on soinut tämän tästä esimerkiksi Radio Pookissa. Keikkoja Sanna ei ole vielä tehnyt kovin paljoa ja hän toivookin, että löytäisi kaverikseen muutaman soittajan.

- Olisi kiva tehdä tanssilavakeikkoja ja konserttikin olisi mukava järjestää. Kappaleita minulla on varastossa jo riittävästi monipuoliseen ohjelmaan, miettii Sanna tulevaisuutta. 

Uusien omien kappaleiden levyttäminenkin on Sannalla mielessä. Tanssimusiikki tuntuu hänestä omimmalta osa-alueelta, mutta myös poptyylisenkin musiikin esittäminen sopii hänelle. Taitavalla laulajalla on myös oma Youtube-kanava ja omat facebooksivut. Netissä voi siis tutustua Sannaan ja hänen musiikkiinsa tarkemmin.

Sannalla on monta rautaa tulessa ja hänellä on useampia osaamisalueita sekä mielenkiinnon kohteita. Hän on suorittanut eläinten kouluttajan tutkinnon ja kouluttaa mielellään eri eläimiä. Sanna myös opiskelee Jokilaaksojen musiikkiopistossa laulua ja musiikkiteknologiaa.

Kannustusta äänestämällä

Monipuolista musiikin taitajaa voi tukea ja kannustaa tällä hetkellä parhaiten osallistumalla Iskelmämestarit-kilpailun yleisöäänestykseen. Äänestäminen tapahtuu netissä Eveo-televisiokanavan sivuilla www.eveo.fi. Sivuilla esitellään yleisöäänestykseen päässeet laulajat lauluvideoilla ja äänestysosio on videoiden jälkeen. Sanna esittää omalla kilpailuvideollaan kappaleen Nuoruustango.

Teksti: Juha Uusivirta
Kuva: Pirkko Vuohtoniemi