Kuulumisia Kirjoittajayhdistys Inspiksen vuosikokouksesta

27.03.2024

Suunnittelimme vuosikokouksessa toimintaa vuodelle 2024. Haapajärven kulttuuritoimi on esittänyt Inspikselle toivomuksen runotaulunäyttelyn järjestämisestä Haapajärven kirjastoon kesäkuun ajaksi, josta se siirtyisi Reisjärvelle ja mahdollisesti Pyhäjärvelle ja Nivalaan. Runotaulujen tekeminen ja keruu on jo käynnissä. Jokainen jäsen voi tehdä oman runotaulun (useammankin) ja toimittaa Haapajärven kirjastoon kevään aikana, kunnes näyttely avataan. Taulun koko ja muoto voi vaihdella. Tekstin tulisi erottua taustasta ja olla helppolukuinen.

Suunnitelmissa on myös keväällä kokoontua Haapajärvellä, Oksavan kylän kohdalla Settijoessa olevan kosken partaalle virkistys/piknik-retkelle runojen ja jutustelun merkeissä.

Mahdollisia kirjoituspäiviä suunnittelee Milla Puurula-Tilli oman aikataulunsa mukaan.

Syksyllä tehdään retki Nurmesjärven lintutornille.

Myös yhteinen pikkujoulu järjestetään.

Edellä mainittujen suunnitelmien toteutusajankohdista ilmoitetaan erikseen, kun ne varmistuvat.

Inspiksen toiminnasta saa tietoa yhdistyksen kotisivuilta, osoitteesta: https://sites.google.com/site/kirjoittajayhdistysinspis/
sekä yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Jokainen jäsen voi tuoda omia ehdotuksia tai muuta asiaa toimintasuunnitelmaan ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin, heidän yhteystiedot ja yhdistyksen tilinumero löytyvät kotisivujen Jäseneksi osiosta.

Uusi jäsenmaksu korotettiin 15 euroksi, koska käytännössä kaikki maksut ovat nousseet. Näin voisimme pienellä maksun korotuksella tukea toimintaamme.

Johtokuntaan 2024 valitut

- Puh. joht. Jukka-Pekka Puranen Reisjärvi

- Vara puh. joht. Eija Valli Haapajärvi

- Sihteeri Leila Heinonen Pyhäjärvi

- Rahaston hoitaja Eija Pietilä Haapajärvi.

Sirkka Lehtomäki Haapajärvi, Milla Puurula-Tilli Reisjärvi, Eeva Pitkäkangas ja Sinikka Vuori Nivala, Merja Kinnunen ja Eero Komu Pyhäjärvi.

Terveisin Johtokunta/Eija Valli

Kuva: Istockphoto.com