Kaupunki kuuntelee -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Haapajärvellä

17.04.2024

Haapajärven kaupunki, NIHAK, Haapajärven yrityspalvelut ja Haapajärven yrittäjät ry järjestävät yhteistyössä yrittäjille suunnatun pop-up-tapahtuman VAU!HAUSissa tiistaina 16.4. klo 13-18 välillä.


Yrittäjiä sankoin joukoin vastasi kutsuun ja tuli keskustelemaan Haapajärven kaupungin uuden kaupunginjohtajan Jonna Tammisen kanssa. Tammisen lisäksi paikalla oli myös muita Haapajärven kaupungin edustajia ja luottamushenkilöitä. Lisäksi sekä NIHAKin, että Haapajärven yrityspalveluiden ja yrittäjäyhdistyksen edustajat kertoivat tarjolla olevista palveluista, ajankohtaisista hankkeista ja valmennuksista, sekä vastasivat yrittäjien kysymyksiin. Ovet olivat avoinna VAU!HAUSissa iltapäivästä iltaan, ja kävijöitä riitti viimeiseen hetkeen saakka.


Kaikkien tilaisuutta järjestävien tahojen tavoitteena ovat hyvinvoivat ja elinvoimaiset yrittäjät. Avoin keskustelu ja vuorovaikutus ovat avainasemassa, jotta palveluita voidaan kehittää ja yritykset voivat tulevaisuudessa entistäkin paremmin. Siksi kaupunki kuunteli, mitä yrittäjillä oli sanottavana. Kahvipannu oli kuumana koko tapahtuman ajan, ja välittömästi saadun palautteen perusteella tapahtuma tullaan järjestämään uudelleen.

Teksti ja kuvat: Minna Kontro