Janita Ruhala julkaisi jo toisen kappaleen

26.04.2024

Surun sanoihin sydämen –kappale julkaistiin tänään Spotifyssa ja Youtubessa ja se on jo toinen Janita Ruhalan julkaistu kappale. Ensimmäinen kappale julkaistiin viime lokakuussa.

- On ollut mahtavaa työskennellä huippuammattilaisten kanssa. Päivi Pihlavuori on toiminut tuottajana ja sanoittajana. Sävellys on Robin Bergin käsialaa. Robin myös soittaa levyllä kaikki soittimet. Äänitys tehtiin Ville Palinin studiolla Kalajoella, kertoo Janita Ruhala levyn tekemisen taustaa.

Kappale tulee soimaan myös radioissa, kuten esimerkiksi Radio Pookissa ja Järviradiossa. Laulajauran jatkon suhteen Janita on odottavalla kannalla. Mielellään hän levyttäisi lisääkin kappaleita. Janita on tehnyt yksinlaulukeikkoja. Mutta tulevana kesänä on luvassa uusia tuulia.

- Minulla on Väärinjoki Vintage Festivaalilla ensimmäinen orkesterikeikka. Erkki Hyvösen johtama Kuunsilta-orkesteri säestää minua siellä, kertoo Janita innostuneena.

Janitan laulajan ura on alkanut karaoken parista ja hän on osallistunut vuosien varrella myös eri kilpailuihin. Jatkossa kilpailut eivät kuitenkaan enää ole suunnitelmissa.

Teksti: Juha Uusivirta
Kuva: Janita Ruhala